Събития

Интериорният дизайн и архитектурата са области, създаващи директно измерими ползи за обществеността. Като сфери със силно “социален” елемент, смятаме, че различните мероприятия са подходящо средство, надграждащо нивото на цялото съсловие. На тази страница сме събрали някои от събитията, които са привлекли вниманието ни и вярваме, че съвпадат с концепцията зад нашата мисия, макар да не сме част от организацията на тези събития и нямаме директна връзка с инициаторите им.

Едно от най-значимите събития в индустрията на интериорния дизайн. НеоКон е платформа за иновации, която въвежда в експлоатация идеи, оформящи сферата, както в настоящия момент, така и в бъдеще. За да е възможно това, на събитието можете да се запознаете с повече от 400 водещи компании, както и с такива, които тепърва набират скорост, но дават обещанието да се наредят след лидерите. Един поразителен факт за мащаба на събитието е, че изложбената площ надвишава 1 милион квадратни фута.

Иновативният формат на събитието позволява на посетители, освен да се запознаят с новостите от света на скандинавския дизайн, също и да сформират значими партньорства с изложителите. Всъщност по отношение на скандинавския дизайн, няма второ такова събитие. По време на изложението в залите изобилства от модерни мебели и иновативни решения за дизайн на осветлението. Има предложения, както за дома, така и за обществени нужди.

Фестивал, посветен на богатите традиции на Лос Анджелис в сферата на дизайн културата. Организаторите умишлено използват широка дефиниция на думата “дизайн”, за да съберат под шапката на събитието най-различни талантливи дизайнери. Това мероприятие е достоен опит да се почете привилегията на LA да бъде наричан “глобална столица на дизайна”. По време на неговото провеждане може да се срещнат местни представители, както и набиращи скорост креативни личности от целия свят. Забележителен е и форматът му – могат да се открият различни събития из целия град, като няма ограничение за стриктно определена локация.