Партньори

С партньорства всичко се постига по-ефективно и устойчиво. Ако сте организация с близки до нашите дейности, мисия и цели, свържете се, за да обсъдим възможностите за колаборация.

    С изпращането на предложение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

    В стремежа си да развием областите, повишаващи качеството на жизнената среда и изграждащи устойчива градска среда, формираме разнообразни партньорства. В нашите представи, обединените действия на организации с допълващите се цели и/или морални стремежи водят до резултати, които поотделно не биха били възможни. Във Фондация “Атина Фортис” изграждаме взаимоотношения между активни дизайнери с дългогодишен опит и съответстващи им организации. Свързваме двете страни с цел творците да получат поле за изява, да надградят развитието си и да им възложат проекти, които може да се окажат поредната стъпка към холистичния дизайн, повишаващ качеството на живота за всички. Специално отношение имат и партньорствата ни с организации, различни от архитектурните или създаващите интериорен дизайн, но пряко ангажирани в дейността. Към тях спадат строители, артисти, създатели на продуктов дизайн, занаятчии и много други.

    Ако попадате в някоя от споменатите категории или виждате възможност да обединим усилията си в името на цели със значим мащаб, молим, не се колебайте да се свържете с нас използвайки контактните форми на сайта ни.